Neem contact met me op!

Ik hecht veel waarde aan een goede afstemming van ons aanbod op jou als mogelijke deelnemer of cliënt. Natuurlijk wil je ook een indruk opdoen van mij en mijn manier van werken, om te kijken of het klikt en of het bij je past. Voor vragen en een eerste oriëntatie kun je uiteraard met me contact opnemen. Vaak zijn er eerst ook vragen van praktische aard.

 

Vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek

 

gratis kennismaken bij Praktijk de FonteinWil je je vervolgens nader oriënteren op mijn individuele begeleiding, op mijn groepsaanbod, of allebei? Dan bied ik de gelegenheid van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit duurt een half uur, en is bij mij op de praktijk. Dat werkt over en weer naar mijn ervaring het beste, en uiteindelijk ook het snelst. Het geeft mij ook de gelegenheid jou te ontmoeten, te kijken wat je verwachtingen zijn, en mijn mogelijkheden hierin te benoemen. Je kunt dan de deur uit met een redelijk idee, of mijn begeleiding bij je past of niet.

 

Laat me je belangstelling weten!

Soms plan ik een groep niet vooraf in de tijd, maar stel ik een groep samen naar gelang de interesse die er is. Dan ga ik met de belangstellenden in overleg over de data. Het heeft dus altijd zin om je belangstelling voor een bepaalde groep aan me te laten weten.

 

Naar contactpagina      |     naar home   |